Magazinim Mallrash

Shtyp

Kompania jone, duke pasur ne qender klientin dhe nevojat e tij, perpiqet qe te ofroje nje pakete sherbimesh te cilat mundesojne transportin e mallit nga burimi ne destinacion.

Nje nga keto sherbime eshte dhe magazinimi dhe ruajtja e mallit sipas specifikave te cdo klienti.

Gjate nje transporti te gjate dhe me shume mjete dhe rruge te ndryshme, nevojitet dhe magazinimi i mallit per nje kohe relativisht te shkurter. Ne e bejme me se miri kete, duke i ofruar klientit nje sherbim te plote dhe duke i lehtesuar shume procese te cilat jane ne dobi te biznesit te tij.

Copyright © 2009.TranspedMuka.A. Designed by Oxygen Studio