Asistence Doganore

Shtyp

Kompania e cila operon ne tregun nderkombetar shpesh here ballafaqohet

me formalitetet e doganes, nje labirint burokratik qe kerkon nje njohje te plote dhe te gjere te te gjtha procudurave doganore. TRANSPED MUKA nepermjet sektorit te saj doganor, realizon me maksimumin e kompetences cfaredolloj operazioni doganor importimi dhe eksportimi.

Paisja me certifikaten ISO 9002, perben nje nga obiektivat e se ardhmes per nje firme si e jona gjithmone e kujdesshme ne cilesine e sherbimeve te ofruar. Sfida e brendeshme per cilesine, eshte perdorimi i mire i fondeve i cili reflektohet ne ekonomine aktuale nepermjet rinovimit te procedurale operative. Keto procedura ofrojne avantazhe te tjera si minimizimin e kostove manexhuese dhe permisimin e sherbimit ndaj KLIENTIT. 

Copyright © 2009.TranspedMuka.A. Designed by Oxygen Studio