Transport Detar

Shtyp

Ne fushen e transportit detar,TRANSPED MUKA. A operon me kompanite me te medha, si per spedizione eksport si per ato import, ofron KLIENTEVE mundesine per te ndjekur dhe vendosur mbi metodat e spedicionit ne lidhje me porosite e tyre (ne rruge tokesore, ne rruge detare, ne rruge ajrore), ne baze te nevojave operuese.

Firma e cila operon ne tregun nderkombetar shpesh here ballafaqohet me formalitetet e doganes, nje labirint burokratik qe kerkon nje njohje te plote dhe te gjere te te gjtha procudurave doganore. TRANSPED MUKA nepermjet sektorit te saj doganor, realizon me maksimumin e kompetences cfaredolloj operazioni doganor importimi dhe eksportimi.

Copyright © 2009.TranspedMuka.A. Designed by Oxygen Studio