Transport Ajror

Shtyp

Se bashku me departamentin tone te kargos, si dhe rrjetin e gjere te agjenteve, ne operojme me sukses jashte shqiperise. Cdo porosi ndiqet me perkushtim nga koordinatori per transportin ajror ne departamentin tone te kargos.

Ne administrojme me profesionalizem terminalin e kargos, duke qene te fokusuar ne permiresimin e sherbimeve qe ofrojme. Ne gjithnje perpiqemi te rrisim standartet tona duke degjuar me kujdes ankesat e klienteve tane, dhe duke i dhene nje zgjidhje sa me te pershtatshme per nevojat e tyre.

Ne marim persiper transportin e te gjitha llojeve te mallrave, pervec atyre me rrezikshmeri te larte.

Copyright © 2009.TranspedMuka.A. Designed by Oxygen Studio