Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Transport Rrugor Nderkombetar
Transport Rrugor Nderkombetar
Transport Detar
Sherbime Logjistike, Magazinim Malli
Asistence Doganore

Sherbime Logjistike

Kompania jone, duke pasur ne qender klientin dhe nevojat e tij, perpiqet qe te ofroje nje pakete sherbimesh te cilat mundesojne transportin e mallit nga burimi ne destinacion..

Me shume...

Transport Rrugor

Parku i mjeteve perbehet nga nje flote e madhe kamionash: prej 30 koka terheqese; 50 trailera; 10 prej te cilave jane frigo, te cilet jane ne gjendje te ofrojne sherbime specifike per trasportin e cfaredo lloj malli.

Me shume...

Transport Detar

Ne fushen e transportit detar,TRANSPED MUKA. A operon me kompanite me te medha, si per spedizione eksport si per ato import

Me shume...

Copyright © 2009.TranspedMuka.A. Designed by Oxygen Studio